BIOGRAFI

Tulen perheestä, jossa taide on kuulunut vahvana osana elämään. Opin kävelemään taideakatemian käytävillä ja sieltä askeleeni ovat johdattaneet minut omalle taiteelliselle uralleni.

Kuvataiteen opiskelu alkoi Olavi Pajulahden yksityioppilaana ja siitä jatkoa Vapaassa taidekoulussa. Vapaasta taidekoulusta tieni vei taideterapiaopintojen ääreen Ihmissuhdetyö ry:n ekspressiivisen taideterapian koulutukseen ja Snellman korkeakouluun taideterapialinjalle.

Minua on aina kiinnostanut ihmisen mieli ja miten se heijastuu kuvataiteen tekemisessä.

Voimaannuttavan valokuvan työpaja antoi uusia työvälineitä, joita pystyn hyödyntämään sekä kouluttajana, että omassa taiteellisessa työssäni. A-klinikkasäätiön työnohjauskoulutus ja NLP -practitioner ja -master koulutus ovat antaneet eväitä taidekasvatuksen puolelle.

Vuonna 1991 olin mukana perustamassa Alfa-Art Oy:tä, joka ylläpitää Alfa-Art taidekoulua. Työskentelen Alfa-Artin toiminnasta vastaavana koulutussuunnittelijana ja taideohjaajana ja taiteellisena johtajana.
Olen toiminut taidekasvattajana lasten ja nuorten kuvataidekouluissa vuodesta 1983 lähtien ja aikuisten ryhmissä 1996 lähtien sekä olen järjestänyt maalausmatkoja ulkomaille vuodesta 1999 lähtien.

Seinämaalausprojektit:
Tähtiniityn peruskouluun ja Helsingin Rudolf Steinerkouluun.

Mitaliensuunnittelu:
Kreikkalais-roomalaisen painin ja vapaapainin Olympiakarsintakilpailun mitali vuonna 2013 ja Euroopan mestaruuskilpailun mitali vuonna 2014